29 mars

Idag är det torsdag och idag har ju vädret varit väldigt speciellt! Ena sekunden har det varit sol och en annan sekund är det spöregn. Och idag på de två sista lektionerna åkte vi buss och gick runt och kollade på olika hus i ungefär tre timmar så det var lite jobbigt när det regnade och var iskallt ute men efter skolan tog jag mig till Solna idag igen och så köpte jag ett par söta virkade shorts inne på hm som kommer bli fina till bruna ben i sommar.







28 mars

Hej på er, idag är det onsdag och hade bara två lektioner idag som varje onsdag så slutade vid ett och åkte till solna efter skolan och köpte en bikini, en härlig persika färgad som kommer bli jättefin när man är brun, köpte en likadan i svart förra året så vet att den sitter bra på också.

Kom hem för ett litet tag sen och mötte upp pappa i solna så vi tog bilen hem vilket var skönt eftersom det började regna ute men var ändå tvungen att gå ut med hunden när jag kom hem så hann bli jätte blöt men har nu bytt om till varma mjukisbyxor och satt mig i sängen med en varm filt och en kopp te. Lägger upp bilder på bikinin och det jag shoppade i helgen lite senare.


25 mars

Igår kväll blev det först middag hemma hos anna med alla tjejer, det var jätteroligt att se alla igen för hade inte träffat någon av de på flera veckor. Efter middagen iallafall åkte jag, anna och Linnea på fest men vi blev inte kvar där så länge så istället följde jag med anna hem och så satt vi och prata i någon timme innan vi la oss.

Idag är det söndag och jag åkte från anna runt två tiden och när jag kom hem duschade jag hunden, gick på en lång promenad och nu sitter jag ny duschad på balkongen i solen. Dagen har gått så himla fort för att man ställde om klockan inatt men tänkte ta och ringa min kusin nu.


Myser i solen

Sitter på balkongen med pernilla och lyssnar på musik, pratar om allt möjligt och njuter av solen. Hon ska åka hem om ungefär en timme och vet fortfarande inte riktigt hur det blir ikväll men det blir antagligen hem till anna först och sen får vi se om vi hittar på något efter det. Men ska fortsätta njuta av solen ett tag till.


24 mars

Godmorgon på er, igår blev det som sagt grillning här hemma och vi hade en trevlig kväll men tiden gick väldigt fort! Nu sitter jag och kollar på tv medan Pernilla duschar, funderar lite på vad vi kan hitta på nu på dagen tyvärr är inte vädret lika fint idag, tror iallafall att det blir middag hemma hos anna ikväll.


Fredag!

Sitter på pendel påväg hem med martina, vi har varit och ätit lunch på en jättegod Kina restaurang där de har sushi och kina mat buffe och efter der shoppade vi lite och sen gick jag och gjorde naglarna. är på jättebra humör idag dels för att det är fredag och för att vädret är så himla härligt, vi satt ute en liten stund och åt glass och då fick man verkligen riktiga vårkänslor, underbart! Men nu ska vi hem där min kusin och mormor och morfar väntar och så ska vi grilla, kan inte bli bättre en sån här solig dag.

 


From Paris With Love

Har skrivit klart uppgiften och skickat in den så nu är det klart och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Nu har jag precis tagit bort sminket och lagt mig i soffan med mitt täcke och en godispåse och tänkte kolla på en film som heter from paris with love, jag hoppas den är bra. Imorgon är jag ledig och då ska jag möta upp min syster för en lunch i stan och sen efter det ska jag fixa min naglar, men nu börjar filmen.


sommar skor

Mamma kom hem med två väldigt söta och fina ballerina skor till mig idag, de kommer användas väldigt mycket i sommar!


22 mars

idag har jag varit i skolan och kom hem för ett litet tag sen. fick sluta en timme tidigare för vi har fått nya datorer i skolan och nya konton och mitt fungerade inte så jag fick åka hem och skriva här hemma, skönt! så har bytt om till mjukiskläder, gjort i ordning lite lunch för har inte ätit något idag och sitter i soffan och kollar på oc. tänkte äta upp och kolla klart på avsnittet och sen sätta igång och skriva klart uppsatsen. måste också säga att vädret är lika skönt och härligt idag och jag älskar att våren äntligen är påväg, wiho!


Färgat håret

Jag och min syster tog en lång promenad förut och när vi väl var ute så blev jag sugen på att färga håret mörkare så vi gick in på ica och köpte hårfärg och gick hem och färgade.

sitter just nu i soffan och kollar på grey's anatomy och i reklamen ska jag gå och föna håret och se hur håret blivit. Efter grey's ska jag kolla på big brother och sen sova, slutar halv fyra imorgon och efter det blir det förhoppningsvis en fika med anna.


21 mars

Idag är det onsdag och vädret är så himla underbart idag! Det är verkligen varmt och skönt ute så jag hoppas verkligen våren är påväg nu.

Idag har jag varit i skolan och hade bara två lektioner och slutade vid ett och efter det tog jag mig hem och min kusin, hennes mamma och martina kom hit på lunch och pernilla och Lilian har nyss åkt hem men det var jätteroligt att de kom över och Pernilla kanske kommer hit på fredag igen, så vi får hoppas på det. Men som sagt de åkte nyss men Martina är kvar så ska umgås lite med henne nu.


19 mars

Idag är det måndag vilket betyder att det är ny vecka och idag var det första skoldagen efter tre veckor och jag hade bara en lektion så det var skönt och det var roligt att träffa alla vänner igen. efter skolan tog jag mig hem och har bara varit hemma sen dess, skulle egentligen träffat anna efter skolan men vi bestämde oss att träffas på torsdag istället och jag längtar verkligen för har inte träffat henne på jättelänge känns det som.

Vädret har varit jättekonstigt idag, imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så snöar det som bara den och det var verkligen svinkallt när man kom ut, det blåste och snöade som bara den, vad hände med att våren var påväg? Men nu är iallafall solen framme men det blåser fortfarande väldigt kallt. men nu ska jag följa med pappa och hämta pizzorna vi beställt, väldigt onyttigt men så himla gott.


18 mars

Idag är det söndag och idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag har haft mitt egna lilla spa, med ansiktmask, hårinpackning m.m och så har jag fixat lite i rummet med lite ljus och bäddat rent och så. Har faktiskt varit en riktigt skön söndag och imorgon är det dags att gå tillbaka till skolan efter en veckas lov och två veckors praktik och det ska faktiskt bli roligt att komma tillbaka till skolan och träffa alla vänner igen.

Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla runt lite på tvn, har tänt ljus och tänkte krypa ner under täcket och verkligen bara ta det lugnt för har fått jätteont i halsen, känner mig helt tjock i halsen.


Bikini

Jag känner att jag vill köpa en nya bikini tills vi ska åka utomlands och har varit inne på nelly och kollat och har hittat jättemånga fina och har riktigt svårt att bestämma mig vilken jag vill ha.




Uppsala

Igår var jag i Uppsala hemma hos mina kusiner och firade Pernilla som fyller tjugo år imorgon, hade jätteroligt och träffade en tjej som var med oss i alanya i somras och det var jätteroligt att se henne igen.


Resa i april

Nu är resan bokad! wihooooo! i slutet av april åker jag och min syster till turkiet, så om en månad kommer vi ligga på stranden och sola och bada i en vecka. är så himla glad och det känns så skönt nu när allt är bokat och klart!

lite bilder på hotellet






15 mars

idag är det torsdag och förlåt för dålig uppdatering men har varit helt slut i veckan, igår var jag på praktiken i 10 timmar så somnade på engång när jag kom hem men imorgon är det sista dagen på praktiken och det känns faktiskt lite tråkigt och jag kommer sakna de söta små barnen men det kommer ändå bli skönt att få komma tillbaka till skolan och träffa alla igen. 

pratade även med martina i veckan och nu är det bestämt, vi ska åka utomlands wiho! är verkligeen jätte glad och det känns så himla skönt att få komma bort en vecka och bara sola och bada! så imorgon kommer martina hit och så ska vi beställa en resa och det kommer bli i slutet av april, ååh så glad just nu!

bild från alanya i somras.

Första grillningen

Ikväll blev det den första grillningen för i år, vi grillade korv till middag och det var jättegott och mysigt. Jag älskar grillat! sen efter middagen ringde martina och vi pratade om att åka utomlands i april för vi är riktigt sugna på att komma bort till värmen och bara sola och bada men hon skulle ringa senare ikväll och så ska vi se om det går, hoppas verkligen det!

nu sitter jag iallafall i soffan med mamma och pappa och kollar på kontoret och efter det blir det time out och big brother och efter det ska jag försöka sova för imorgon börjar jag tidigt och måste vara pigg och glad när man ska arbeta med små barn.


Våren börjar komma

Sitter på balkongen med mamma och pappa och dricker chai latte i solen, så himla mysigt att kunna sitta i solen


11 mars

Idag är det söndag och jag fick sova ut idag igen och vaknade upp av solen skiner utanför, härligt! Igår så åkte jag iallafall hem till min syster där linn var också och så åt vi middag och kollade på melodifestivalen, Loreen vann och hennes låt var väldigt bra så det tycker jag var rätt låt som vann!

 

 

 


10 mars

idag är det lördag och imorse fick jag äntligen sova ut, så skönt! igår stannade jag hemma för jag var så himla trött, sov några timmar på dagen, åt middag, kollade på big brother och somnade direkt efter det. inte den roligaste fredagen men det behövdes verkligen! 

idag vet jag inte vad som händer, känner mig inte så himla pigg tror små barnen har smittat mig för börjar få ont i halsen och hostar som en galning men vi får se om det händer något roligt ikväll, men nu tänkte jag ta och ringa malin och se hur det är med den bruden.   


Fredag

Idag är det fredag och det har aldrig varit såhär skönt att få helg på länge! Det är roligt att jobba på dagiset men det tar verkligen på krafterna.

Men som sagt idag är det fredag och jag tror det kommer bli en lugn kväll hemma, för är som sagt helt slut! Men tänkte gå och handla lite nu och så får vi se hur jag känner mig senare ikväll.


Mot alla odds

Sitter i soffan med mamma och kollar på mot alla odds och efter det börjar sista säsongen av desperat housewifes, äntligen börjar det igen! Och efter det blir det big brother och sen måste jag sova för börjar halv sju imorgon, usch!

så ikväll blir det mys framför tvn med mamma så jag orkar med imorgon dagen.


6 mars

Förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte haft någon ork!
I lördags började iallafall kvällen hemma hos anna där vi var alla tjejer och fixade oss och så, sen drog vi hem till albin där det var fest, rolig kväll!

Sen i söndags var jag bara hemma och tog der lugnt och vilade ut mig till veckan för nu har jag börjat på min praktik som är på en förskola och man blir verkligen sjukt trött av att jobba med barn, roligt men jobbigt!

Lite bilder från i lördags

 


Vår dag

Idag har det varit en riktig vår dag! Åkte hem till Emelie vid två tiden där anna och Linnea var och så satte vi oss på Emelies baksida i solen med kaffe och jordgubbar, det var sjukt skönt ute!

Nu kom jag precis hem och har ätit middag och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi pratade om att vi skulle hem till anna men det var inte säkert så får se hur det blir.


Fredags mys

sitter i soffan efter att Emelie och anna nyss har åkt här ifrån, vi har haft jättetrevligt ikväll med middag,pratat om allt, kollat på big brother och verkligen haft fredagsmys! Precis det jag behövde eftersom jag fortfarande är sjuk så har verkligen varit skönt.

Lite tråkigt nu när de åkt men börjar få ont i huvudet igen så ska gå och ta bort sminket och sätta på någon bra film.



2 mars

Hej på er, i onsdags firade vi annaj hemma hos henne med middag och massa härliga människor och det var jättetrevligt och roligt! Igår var jag bara hemma och låg sjuk i soffan hela dagen, hade huvudvärk, feber och halsont, usch!

Men idag är det fredag och jag mår fortfarande inte så jättebra men mår bättre och vid sju tiden kommer anna, Emelie och Linnea hit för middag och mys. Ska bli jätteskönt med en mysig tjejkväll! Men tänkte börja fixa lite med middagen nu.

Fin dukat hemma hos annaj i onsdags


RSS 2.0