29 februari

hej på er, idag är det onsdag och vädret håller fortfarande i sig det är fortfarande sol och väldigt skönt ute. idag har jag tagit flera promenader med hunden, städat lite i rummet och nu har jag packat i lite olika kläder och sånt i väskan för ska snart åka hem till anna och så ska vi fixa oss och så innan vi åker hem till annaj som vi ska fira ikväll, kommer nog bli riktigt roligt. men ska packa i det sista i väskan och sen ta mig till bussen.


Shopping

har precis kommit hem efter att ha varit i stan med mamma och jag hittade faktiskt fina kläder och smycken som jag fick med mig hem, men nu blir det middag och sen en dusch!


28 februari

har precis kommit in efter att ha varit ute med hunden, det är blå himel och som ute och det är verkligen skönt ute! Men nu måste jag börja fixa mig för ska möta upp mamma i stan och måste ta bussen som går om en halvtimme så måste skynda mig lite.


Ny färgat hår

Före:
image description




Efter:


27 februari

Hej på er, idag är det måndag och lov vilket är hur skönt som helst! Igår kväll färgade min syster mitt hår och det blev mörkare med lite röda nyanser och jag är väldigt nöjd och efter det kollade vi på big brother och sen la vi oss, så det blev en väldigt lugn och skön söndagskväll.

Idag vaknade jag vid elva tiden och bestämde mig för att ta en lång promenad med hunden och det var verkligen jätteskönt ute, gick ut med skinjacka och det kändes verkligen som vår väder sen när jag kom in så åt jag lunch och nu har jag precis bakat tigermuffins som jag precis tagit ut från ugnen och de råkade kladda ihop sig ordentligt men de luktar iallafall väldigt gott!


Söndag

Idag är det söndag och det är jättefint väder ute och även fast det var en lugn kväll igår så känner jag mig helt slut, jag vet inte riktigt vad det är men har känt mig seg och trött varje dag i två veckor. Idag ska min syster komma hit och färga mitt hår men hon slutar jobbet vid fem så det blir senare ikväll, så nu funderar jag på att gå ut i det fina vädret och ta en lång promenad så blir jag nog lite piggare också


Lördag kväll

Igår kvällen åkte jag tillsammans med Linnea hem till Alice där anna, annaj och alices vänner var och vi åt ben&jerrys och spelade spel. Det var en mysig lördags kväll med mina fina vänner.


Lördag

Idag är det lördag och dagen började med att jag låg och drog mig i sängen i två timmar och sen började jag fixa mig och tog mig till stan för att möta upp anna och Linnea och vi köpte present till annaj som fyller år i veckan och sen åt vi lunch på ett mysigt café.

Nu sitter jag på tåget hem och så ska jag hem och ta det lugnt en stund och äta middag och sen ser det ut som om vi ska hem till Alice ikväll men vi får se hur det blir.


Fredags mys

Hej på er, idag är det fredag och det är första lov dagen för mig och jag har faktiskt bara varit hemma idag och tagit det lugnt.

Har nyss ätit middag med mamma och pappa vi åt räkor och ostbricka, mums! Nu tänkte jag lägga mig i soffan med min mysiga filt och försöka hitta något bra på tv, idag får det bli riktig fredags mys!


crazy, stupied, love

kom hem för någon timme sen efter att ha varit hemma hos lella, vi kollade på filmen crazy, stupied, love och åt varma mackor och det var verkligen jätteroligt att träffa zäta igen och det är riktigt synd att jag inte kommer kunna se henne innan hon åker tillbaka men hon kommer i april igen så då får man se henne igen.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att big brother ska börja och efter det ska jag nog sova är riktigt trött. imorgon är det fredag och min första lov dag så ska börja med att sova ut och sen får vi se vad jag hittar på, på dagen har inga planer än iallafall. men tänkte ta och ringa malin nu och se vad hon har för sig och så att jag håller mig vaken.

crazy, stupied, love.

Torsdag

Sitter på pendel och är påväg hem till lella där Martina och älskade Zäta som är här och hälsar på är, åh vad jag saknat henne det ska bli riktigt roligt att se henne.

Hade en lektion i skolan idag och nu har jag en veckas lov och efter det två veckors praktik så är borta från skolan i tre veckor, woho! Och det bästa av allt är att solen lyser och man känner verkligen att våren är påväg.


Sushi

Mamma kom hem med sushi till middag idag det var även några dumplings med, hur gott som helst! Nu funderar jag på att sätta mig i soffan och se om det finns något på tv, finns inte så mycket annat att göra.


Tisdag

Idag är det tisdag vilket brukar vara en väldigt seg dag för jag slutar vid fyra men idag hade jag matte och sen ställdes min andra lektion in så idrotten flyttades fram till halv ett så slutade kvart i två istället för fyra, skönt!

Efter skolan skulle jag egentligen träffat anna för en fika men hon kunde tyvärr inte så tog mig hem och tog en lång promenad med hunden ute i det fina vädret och efter det tog jag en dusch försöker göra allt så jag inte ska somna för är verkligen riktigt trött.


Måndag

Idag är det måndag och på måndagar har jag som tur var bara en lektion mellan tio i tolv och tio över ett. Efter skolan kom pappa och hämta mig och så åkte vi till Arlanda för att hämta mamma som kom hem idag. Jag fick en parfym av mamma som luktar jättegott och så fick jag ett läppglans som har en jättehärlig rosa färg.
Nu tänkte jag ta och hjälpa pappa med maten så att jag inte somnar.



Last night

igår kväll var jag som sagt på middag hemma hos jenny med andra härliga tjejer och jag hade det riktigt roligt och maten var jättegod.

Idag har jag legat i soffan och tagit det lugnt, tog en promenad med hunden för att få lite frisk luft och nu har jag precis duschat och ska snart gå och föna håret.


Lördag

sitter i sängen med datorn framför mig och hög musik. har precis sminkat mig och fixat håret så nu saknas bara kläderna. pratade med anna för ett litet tag sen och ska åka och möta henne och de andra vid halvsju tiden så måste åka här ifrån om ungefär en halvtimme så ska hitta något att ha på mig och sedan blir det middag med hemma hos jenny. ha en bra lördags kväll!
 

Bring it on

godmorgon på er, sitter i soffan med datorn i knät och kollar på bring it on som går på tv. vaknade för någon timme sen och är helt slut, vaknade mitt inatten av att mobilen ringde och pratade i flera timmar med en person som jag inte pratat med på ett tag så det var jätteroligt men som sagt fick inte mycket sömn så är helt slut.

Dagens planer är väl att jag ska ta det lugnt och vila eftersom jag fortfarande är förkyld och är väldigt trött så ska ta det lugnt under dagen så att jag är pigg ikväll för då ska jag på middag hos jenny och då vill jag se lite fräsch och pigg ut haha. men ska kolla klart på filmen nu tänkte jag.

H&M

När jag var och handla med pappa hämtade jag även ut ett paket på posten och det var en kofta och två nagellack som jag beställt från H&M.


Handlat

Var och handla med pappa och fick med mig lite godsaker hem, när jag kom hem fixade jag lite i mitt rum och gjorde det lite mysigare och finare med lite nya ljus och så.

Nu sitter jag i soffan med huvudvärk och hosta så blir nog en hemma kväll för mig ikväll så jag känner mig bättre imorgon då jag ska på middag, men ska försöka hitta något bra på tv nu.


Fredag

idag är det fredag och det bästa av allt är att jag är ledig varje fredag så jag får en extra ledig dag vilket är hur skönt som helst. Idag vaknade jag vid elva tiden och låg kvar och drog mig i sängen i någon timme innan jag orkade ta mig upp och nu sitter jag i sängen ny duschad och ska snart gå och föna håret.

Dagens planer vet jag inte riktigt vad de är, känner att jag börjar bli förkyld för vaknade flera gånger inatt av att jag hosta och behövde ta nässpray och är helt slut i kroppen så får se om jag orkar göra något ikväll. Nu på dagen tänkte jag iallafall följa med pappa och handla så jag kommer ut lite idag iallafall och måste även hämta ut ett paket från posten. men nu tänkte jag ta och föna håret så vi kan åka.

Torsdag

idag är det torsdag och det har faktiskt varit en väldigt lugn dag, började vid halv elva och behövde inte gå på min sista lektion för jag och min grupp redan var klara med allting så slutade vid två och efter det åkte jag hem och har bara varit hemma sen dess. har känt mig väldigt seg i kroppen hela veckan och det känns som om jag börjar bli sjuk så sitter just nu framför tvn och kollar på gamla filmer när jag var liten haha det är faktiskt ganska roligt att se.

Ny start

hejhej nu tänkte jag ge den här bloggen ett till försök, har försökt börja flera gånger men har alltid slutat efter någon vecka men tänkte försöka igen och så hur länge jag fortsätter den här gången.

Det är ett nytt år och mycket har förändrats sen sist jag skrev. just nu är jag väldigt nöjd med hur det nya året har startat, har inga problem och jag har både fina gamla vänner och fina nya vänner, skolan går väldigt bra och har faktiskt inte alls mycket att klaga på.


RSS 2.0